Uw droomwoning kopen aan de Spaanse Costa's

  • Bel ons nu op
Beschrijving van de woning
Apartment in Benijófar. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een totale oppervlakte van 106 m² en een bebouwde oppervlakte van 93 m². Het bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers. Het gebouw is 15 jaar geleden gebouwd. Het heeft in totaal drie verdiepingen en vier buren per verdieping. De accommodatie is bereikbaar met de lift. De gemeente Benijofar heeft ongeveer 3.813 inwoners. De gebouwen die overheersen in dit gebied zijn huizen. Evenzo is het gemiddelde gebied van de huizen gemiddeld ten opzichte van de rest van de huizen in het gebied. Het merendeel van de huizen van de gemeente werd gebouwd tussen het jaar 1981 en het jaar 1990. Deze accommodatie ligt dicht bij voorzieningen en winkels in de buurt.
Kenmerken
  • Shopping center 5 minutes walking
  • Town center 5 minutes walking
  • Airport 45 minutes by car
  • Situation - Inland
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Meer info? Contacteer ons nu

Droomhuis Spanje heeft als doel om mensen te helpen de juiste accommodatie te vinden voor vakantieverblijf, winterverblijf of permanente bewoning. Eigenaar van een Spaanse woning worden was nooit eenvoudiger, dankzij onze excelente begeleiding en naverkoop service.

  • 2020 - 2021 droomhuisspanje.be - All rights reserved

Powered by Solspaingroup

Open chat