Uw droomwoning kopen aan de Spaanse Costa's

  • Bel ons nu op
Beschrijving van de woning
Villa in Los Alcazares. Deze prachtige onafhankelijke villa van 43 vierkante meter op een groot perceel van 175 vierkante meter is gelegen in Los Alcazares, een van de rustigste gebieden van Murcia, op slechts 5 minuten van de prachtige stranden in de omgeving.
Het huis heeft een grote privétuin met de mogelijkheid om een zwembad of jacuzzy terrassen te maken met in totaal 30 vierkante meter, een gezellige woonkamer met eetkamer en keuken, een ruime tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en een complete badkamer. .Het huis heeft ook een grote privé garage.
Kenmerken
  • Terras
  • Air conditioning pre-installation
  • Optioneel zwembad
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Meer info? Contacteer ons nu

Droomhuis Spanje heeft als doel om mensen te helpen de juiste accommodatie te vinden voor vakantieverblijf, winterverblijf of permanente bewoning. Eigenaar van een Spaanse woning worden was nooit eenvoudiger, dankzij onze excelente begeleiding en naverkoop service.

  • 2020 - 2021 droomhuisspanje.be - All rights reserved

Powered by Solspaingroup

Open chat