Uw droomwoning kopen aan de Spaanse Costa's

  • Bel ons nu op
Beschrijving van de woning
Villa in Los Alcazares. Deze prachtige twee onder één kap villa van 70 vierkante meter op een perceel van 175 vierkante meter is gelegen in een van de rustigste gebieden van Murcia genaamd Los Alcázares, op slechts 7 minuten van de prachtige stranden in de omgeving.
Het huis heeft een grote volledig betegelde privétuin omgeven door prachtige tuinen en een kleine veranda met directe toegang tot de gezellige woonkamer met eetkamer en een grote open keuken met eetbar, 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en 1 badkamer. compleet met ligbad.
De woning heeft voldoende ruimte om op het perceel een privé zwembad te maken.
Kenmerken
  • Ontbijtbar
  • Ingebouwde kasten
  • Open keuken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Meer info? Contacteer ons nu

Droomhuis Spanje heeft als doel om mensen te helpen de juiste accommodatie te vinden voor vakantieverblijf, winterverblijf of permanente bewoning. Eigenaar van een Spaanse woning worden was nooit eenvoudiger, dankzij onze excelente begeleiding en naverkoop service.

  • 2020 - 2021 droomhuisspanje.be - All rights reserved

Powered by Solspaingroup

Open chat